;
realizare site web

Cum cumpar?

Alegeti produsul(ele)

Folositi meniul site-ului pentru a naviga prin toate categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., dati click pe pictograma sau numele produsului pentru a accesa fisa detaliata a acestuia. Pentru a putea comanda un produs trebuie sa alegeti in prealabil marimea si culoarea din optiunile disponible afisate. De exemplu, pentru un sutien trebuie sa alegeti marime bust, marime cupe si culoare. In acest fel verificati si disponibilitatea combinatiei de marime/culoare a produsului selectat: aplicatia va afisa daca exista sau nu pe stoc. Selectati cantitatea si apasati pe butonul “Adauga in cos” pentru a-l adauga în cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

In orice moment puteti vizualiza continutul cosului de cumparaturi daca apasati butonul Cos (n produse) situat in dreapta-sus; vor fi afisate produsele aflate in cos cu atributele selectate de Dvs., preturile acestora, precum si un total general. Daca doriti sa finalizati o comanda apasati butonul "Finalizare comanda" sau dati click pe pictograma. Veti fi directionat catre pagina detaliata a cosului dvs. de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Dupa ce ati verificat corectitudinea datelor produselor comandate apasati butonul "Finalizare comanda".

Finalizare comanda

Pentra plasa comanda este necesara obtinerea unui cont de utilizator. Creati un cont de utilizator selectând optiunea “înregistrare”, sau sa folositi un cont deja creat.

Detalii plata

Completati datele personale în formularul din pagina. Acestea vor folosi la completarea formularului de livrare. Daca doriti livrarea la o alta adresa o veti putea face ulterior, dupa crearea contului de utilizator. Daca sunteti deja inregistrat, alegeti din lista o adresa valabila unde va putem trimite comanda. Va rugam folositi o adresa de email valida întrucat aceasta va fi folosita pentru confirmarea comenzii si pentru orice corespondenta legata de derularea acesteia. Pentru a va autentifica ulterior pe site-ul nostru veti primi la adresa de email indicata de Dvs. un nume de utilizator si o parola.

In continuare, daca doriti sa expediati produsul la o alta adresa decat cea de facturare (implicita), o puteti adauga dand click pe link-ul "Adauga adresa noua". In caz contrar apasati butonul "Urmatorul". In paginile urmatoare, selectati modalitatea de expediere, modalitatea de plata si in final revizuiti continutul cosului si apasati butonul "Confirma comanda". Veti primi si un email cu continutul comenzii dvs.